Braskaminer, Täljstenskaminer & Kakelugnar i stockholm

Braskaminer stockholm OLM gör Sverige varmare

Värmekällan som du söker efter finns hos Braskaminer stockholm . Vi har garanterat den braskamin som du letar efter. Det kan vi med säkerhet säga därför vi har Stockholms bredast utbud av dekorativt vackra kaminer som ger en behaglig värme till ditt hem. Braskaminer saluför även de allra senaste kaminer som är värmeväxlande och ger alltid den temperatur som är passande efter årstiden. Våra kaminer finns i olika storlekar och vi har alla dom mest välkända märkena som finns på marknaden. Braskaminer kan hjälpa dig genom alla stegen för att du och din familj kan sitta och njuta av en brasa mitt i den kalla vinter som viner utanför erat fönster. Eller varför inte sitta och koppla av framför en brasa en kylig sommarkväll? Det kan ju faktiskt inte bli bättre.

braskaminer stockholm

Våra - Braskaminer i stockholm

Det är smart om du utnyttjar ROT-avdraget när du införskaffar en braskamin och låter oss på Braskaminer installera den i ditt hem. Vi renoverar även braskaminer och då kan du också använda dig av avdraget som gör så att kostnaden blir hälften så billig. Om du redan har en braskamin, men vill ha hjälp med att installera den, så sänder vi ut våra duktiga och meriterande hantverkare från Braskaminer som klarar av att utföra arbetet. Vi har haft många nöjda kunder under årens lopp och vi tar alltid ansvar för att du ska bli helnöjd. Vi utför också renoveringar av skorstenar. Det kan alltid uppstå skador på en skorsten genom vädrets växlingar eller den kan ha blivit brandskadad. Braskaminer sänder då ut en av sina experter som kan inspektera skadan och kan på så sätt få fram hur vi ska lösa problemet med din skorsten. Sedan kan våra skickliga murare bygga upp en helt ny fungerande skorsten eller renovera den så att du kan börja använda din braskamin igen. Vi kan även erbjuda att hjälpa alla våra kunder med att täta skorstenen. Det är en viktig bit av våran service att se till att din skorsten klarar av att bli godkänd av brandskyddstillsyn.

Vilken kamin ska du välja?

Våra kaminer från Braskaminer är gedigna hantverk och som har allt vad man kan önska av en modern och stilren kamin. Vi har även klassiskt formade braskaminer som har den ultramoderna effektiva värmen som fördelar sig in i rummet. Till sommarstugan har vi mindre pittoreska kaminer som inte bara alstrar skön värme utan även har den funktionen att man kan laga mat med sin kamins kokplattor. Om du väljer en braskamin med glasluckor kommer du att få den optimala eldupplevelsen som ger en hög mysfaktor till ditt hem. Men då får man tänka på att glasluckan måste man ta hand om. Dovre kaminer är ett klassiskt märke som återfinns i vårt sortiment. Dovre har kaminer som ger den eldupplevelsen som är högst välbefinnande. Contura kaminer är också populärt bland våra kunder. Det är kaminer som gör sig fint i alla moderna hem. I detta märke finner du praktiska lösningar så som lättstädade kaminer och inbyggda fläktar som sprider värmen jämt ut i huset.

Det finns kaminer i olika material och vi kan gärna hjälpa dig i valet om vilken kamin som passar för dig. Gjutjärnskaminen blir varm på ett effektivt och snabbt sätt. Den återfinns i både små och stora storlekar och kan därför vara behändigt för det mindre boendet. Sedan finns det täljstenskaminer. Dessa kaminer är oftast gjorda i dom större storlekarna och är därför anpassade till stora hus. Materialet i sig kan lagra och bibehålla värmen i flera timmar och med denna kamin i huset kan man på sikt avskaffa sina andra värmekällor.

Plåtkaminer ger en snabb värme till hemmet och är praktiskt lätta att ta hand om. Finns i diverse storlekar och i olika prisklasser. Hör dig för med Braskaminer i stockholm, för ytterligare mera information om olika modeller och märken av braskaminer. För att kunna få en installerad kamin, måste du först kontakta din kommun och gör en anmälan. Tänk på att installera helt nya braskaminer kräver bygglov. Sedan kan du kontakta oss på Braskaminer så att du kan välja bland vårt breda sortiment av braskaminer. Vi installerar in din kamin och sen är det bara för dig att börja njuta av din nya värmekälla.