OM OSS

Har det äntligen blivit dags att installera en ny braskamin som kommer att sprida värme och trivsel i många år framöver? Då har du kommit till rätt plats. Vi har stor erfarenhet av olika sorters braskaminer och vet precis hur de fungerar.

Vilken braskamin som är bäst för dig beror delvis på hur du ska använda den, men också hur stort ditt hus är. Med en relativt normal modell kan du värma upp stora delar av hemmet. Vi kan också tipsa dig om vilka tillbehör som bidrar till att utnyttja kaminen till max.

Braskaminer i stockholm

braskaminer stockholm ab

Vårt företag installerar stora som små braskaminer, i vilket rum du än önskar. En sprakande brasa i köket brukar vara populärt, men även i vardagsrummet. Förutom att det värmer skönt så sparar du både pengar och energi. Ved är ett förnybart bränsle och det gör skogarna gott att gallras.

Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert eller om du har några frågor. Vi står alltid till tjänst med vår expertis och erfarenhet. Det kommer inte att dröja länge förrän du kan sitta och lyssna på elden, varm och skön i ditt eget hem. Oavsett vilken modell eller storlek du väljer så finns vi här för att hjälpa dig installera den.