VÅRA TJÄNSTER

Det finns flera olika sorters braskaminer, de flesta vedeldade. Vi kan installera dessa var som helst i ditt hem, och hjälpa dig med besiktning av skorstenen och rören. När väl allt är på plats kommer du att kunna möta vintern med tillförsikt i vissheten om att familjen kommer att vara varm.

Vissa braskaminer är stora och skrymmande, de är tänkta som en dekoration och trivselfaktor lika väl som en källa till värme. Andra är mer strömlinjeformade och kan lätt ställas på sidan, de syns inte så mycket men ger ifrån sig en god värme. Alla dessa kan vi hjälpa dig installera.

braskaminer stockholm

Har du redan en braskamin men tycker inte att den är tillräckligt bra? Vi tar oss gärna en titt och ser om den kanske kan renoveras. Det samma gäller din skorsten, efter en grundlig besiktning så fixar vi den vid behov. Ibland räcker det med att täta den, andra gånger får vi mura och reparera en del.

Sedan finns det ett antal tillbehör som kan göra kaminen mer effektiv, och vi kan hjälpa dig välja och installera dessa också. Fläktar som sprider värmen till hemmets alla hörn, till exempel. Fråga oss gärna om du har några frågor, vi kan ta hand om det mesta som har att göra med braskaminer.